mile povan

Mile Povan

Ne-am născut in oraşul Lipova, judeţul Arad şi am crescut într-un sat foarte frumos din judeţul Hunedoara,în satul Salciva.
 
 Aici am avut cei mai frumosi ani din viaţă, tot aici am invăţat tehnicile muzicii, avândul ca şi profesor pe bunicul nostru.
 
 Primul nostru spectacol, pe care noi nu îl vom uita niciodată, a fost la serbarea şcolii, eu pe vremea aceea cântam la orgă iar fratele meu Marius cânta la vioara.
 
 Cum a iesit spectacolul…!!! 
La paisprezece ani, împreună cu mama si bunica noastră am hotărât să ne stabilim în Lipova.Aici îndrumaţi fiind de mama noastră căreia nu putem decât să îi mulţumim din tot sufletul,
am ajuns unde suntem astazi.
 
 La cincisprezece ani m-am înscris la Şcoala Populară de Arte din Timişoara, secţia canto la doamna profesoară Carmen Popovici Dumbravă,urmând apoi trei ani de profesie.În aceşti trei ani am avut parte de oamnei dragi,vorbe frumoase,incurajări din partea tuturor.
 
 Cum bunicul nostru, era un impătimit al muzicii maestrului Luca Novac, avea şi o vorbă pe seama acestuia.. dar pe care nu pot să o spun acum.
 
 Mama ştiind că Marius îndrăgeşte atât de mult saxafonul,s-a hotărât ca maestrul Luca Novac sa-i fie profesor.Mai târziu l-am cunoscut pe domnul Florin Ionaş Generalul,alături de care am progresat şi am invăţat tot mai mult pe plan muzical.Am colaborat cu dânsul trei ani de zile,după care,impreună cu fratele meu Marius am decis să ne luăm viaţa în mâini şi să continuăm pe cont propiu.
 
 În prezent locuim în Arad,având o viaţă frumoasă,prieteni care ne iubesc şi colegi cu care excelăm pe plan profesional din ce în ce mai mult.
 
 Tot ce am invăţat până acum şi tot ce vom crea de acum încolo va fi pentru dumneavoastră, pentru cei, care ne iubiţi şi ne sunteţi alături.
 
Cu drag: MILE şi MARIUS POVAN
(Visited 180 times, 1 visits today)

Videos