๐ŸŒน Daca vฤƒ plac melodiile abonaศ›i-vฤƒ pentru a afla primii noutฤƒศ›ile muzicale โ–ถ๏ธ โœจ๐Ÿ‘๐Ÿผ
๐Ÿ”ด Subscribe โž  rel=”nofollow”>https://www.youtube.com/channel/UC0Tz7h_Zyl3IxZ6c0pfibkA โ–ถ๏ธโœจ๐Ÿ‘๐Ÿผ
๐Ÿ”” Pentru a fi la curent cu ultimele noutati (๐Ÿ””) Activeaza Clopotelul !

โ˜Ž๏ธ Contact Artist โž  Rares – 0754 554 772

๐Ÿ“ฃ Urmareste-mi activitatea ๐Ÿ’ซ
๐Ÿ“ธ Instagram โž– https://www.instagram.com/georgianalobont
๐Ÿ‘ Facebook โž– https://www.facebook.com/georgianalobont
๐Ÿ’ซ TikTok โž– https://www.tiktok.com/@georgianalobont
๐Ÿ”Š Spotify โž– https://spoti.fi/3YcgFBx
๐ŸŒ Site Web โž  https://www.georgianalobont.ro

๐ŸŽถ Dacฤƒ v-a plฤƒcut, nu uitaศ›i sฤƒ daศ›i like, comment, ศ™i sฤƒ vฤƒ abonaศ›i la canal pentru a fi la curent cu toate noutฤƒศ›ile! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
โ™ฅ๏ธ Vฤƒ mulศ›umesc pentru vizualizare! ๐Ÿ™๐Ÿผ

Georgiana Lobonศ› ศ™i-a รฎnceput cariera artisticฤƒ de la o vรขrstฤƒ foarte fragedฤƒ, respectiv 4 ani. Pฤƒrinศ›ii ei, povestesc cฤƒ ea era fascinatฤƒ sฤƒ cรขnte ศ™i cรขnd se รฎntorcea de la grฤƒdiniศ›ฤƒ avea ritualul ei, mergea รฎn camera cu oglindฤƒ, se urca pe un scฤƒunel ศ™i cรขnta รฎn faศ›a acesteia cu mรขinile รฎn ศ™old, gesticulรขnd ca un adevฤƒrat artist.Moศ™tenea talentul din familie, tatฤƒl ei, Lobonศ› Ioan Cฤƒlin, fiind fost dansator profesionist iar sora lui, mฤƒtuศ™a ei, Maria Lobonศ›, cรขntฤƒreaศ›ฤƒ de muzicฤƒ popularฤƒ.Primele cรขntece รฎnvฤƒศ›ate au fost cele de grฤƒdiniศ›ฤƒ, mama ศ™i bunica ei se ocupau de tรขnฤƒra talentatฤƒ ศ™i o susศ›ineau. Mai apoi, ducรขnd-o la concursuri de muzicฤƒ, ea cรขศ™tigรขnd premii, ศ™i-au dat seama de potenศ›ialul ei dar ศ™i de dorinศ›a ei acerbฤƒ de a cรขnta.Scoala primarฤƒ, gimnazialฤƒ dar ศ™i liceul le-a absolvit la Gherla. A fost 12 ani membrฤƒ a grupului โ€œZestreaโ€ / โ€œColindiศ›aโ€ din Gherla, condus de Marinela ศ™i Constantin Istici, un grup vocal unde s-a format, รฎn tot acest timp participรขnd la concursuri de muzicฤƒ popularฤƒ. รŽn anul 2005 a fost mugur de tezaur รฎn cadrul emisiunii Tezaur Folcloric realizatฤƒ de regretata Marioara Murฤƒrescu la TVR 1, ศ™i apoi a urmat o frumoasฤƒ colaborare cu ansamblurile โ€œTradiศ›iiโ€ ศ™i โ€œDoinaโ€ din Cluj Napoca, coregrafi Ioan ศ™i Camelia Motoc, cu care a colindat toatฤƒ lumea, activรขnd ca solist vocal.
A absolvit Scoala Popularฤƒ de Arte โ€œTudor Jardaโ€ din Cluj-Napoca ศ™i a urmat Facultatea de Drept โ€œBabes Balyoiโ€ din acelaศ™i oraศ™. A lansat pรขnฤƒ la vรขrsta de 26 de ani, 5 albume de muzicฤƒ popularฤƒ, de petrecere, colinde ศ™i pricesne. A fost prima artistฤƒ din folclor care a devenit ศ™i vlogger, filmรขnd vlog-uri din casa ei, viaศ›a ei personalฤƒ/ profesionalฤƒ, ศ›inรขnd legฤƒtura cu fanii ei รฎntr-un mod uimitor.A adunat peste 100.000 de abonaศ›i pe contul ei de YouTube รฎn 2020, astfel primind din partea platformei, premiul, โ€œSILVER CREATOR AWARD – YOUTUBEโ€, butonul de argint.
A reuศ™it sฤƒ intre pe lista celor mai populare videoclipuri de pe YouTube atรขt รฎn Romรขnia cรขt ศ™i รฎn afara graniศ›elor.
Se bucurฤƒ de succes ศ™i este o artistฤƒ foarte cotatฤƒ pe piaศ›a romรขneascฤƒ, avรขnd multe colaborฤƒri cu diferiศ›i artiศ™ti, pe diferite stiluri muzicale. Este cunoscut faptul cฤƒ Georgiana Lobonศ› iubeศ™te costumele populare autentice vechi, astfel cฤƒ de mai multe ori รฎn apariศ›iile media ศ™i-a prezentat propria colecศ›ie de costume populare romรขneศ™ti.
Georgiana Lobonศ› a devenit soศ›ie รฎn anul 2016, cฤƒsฤƒtorindu-se cu managerul ei, Rareศ™ Ciciovan alฤƒturi de care are 2 copii, un bฤƒiat ศ™i o fetiศ›ฤƒ.

Pregฤƒtesc mereu surprize muzicale pentru voi cei care mฤƒ iubiศ›i ศ™i รฎmi ascultaศ›i cรขntecele aศ™a cฤƒ ABONAศšI-Vฤ‚ la canalul meu youtube pentru a fi la curent cu toate noutฤƒศ›ile!

Vฤƒ pup ศ™i Vฤ‚ MULศšUMESC! โค๏ธ
Cu drag, Georgiana Lobonศ› !

#NumeleTau #Live #GeorgianaLobont #TATARRNetwork

ยฉ๏ธ& โ„— Georgiana Lobonศ› ยฉ๏ธ& โ„—
โ›” Toate drepturile sunt rezervate. Orice upload neautorizat al acestui videoclip este ilegal si poate fi raportat oricand la Youtube.
โ›” All rights are reserved. Unauthorized uploading of this video is against the law and may result in reporting to YouTube.

Andrei
Author: Andrei

Comment

Related Blog Posts

Concert pricesne Georgiana Lobonศ› โ€œROAGฤ‚-TE ศ˜I CREDEโ€ ediศ›ia 2

27 de aprilie de 2024

Georgiana Lobontsรขm, aprilie 27, 2024 3:04pmURL:Embed: Author: Andrei

  • No React!
  • Comment 0

Vladut Cutramuru – Vreau sa plec acasa [videoclip oficial]

27 de aprilie de 2024

Viper Productionsรขm, aprilie 27, 2024 1:00pmURL:Embed:ยฎ Viper Productionโ„ข SRL. Toate drepturile rezervate. Contact VLADUT

  • No React!
  • Comment 0

๐Ÿ‘†๐Ÿป Asculta „Doamne cรขtฤƒ duศ™mฤƒnie – Stana Stepanescu โœ— Florea Brothers & Galin Iova โœ— Boji” ๐Ÿ‘†๐Ÿป

27 de aprilie de 2024

Stana Stepanescusรขm, aprilie 27, 2024 9:00amURL:Embed:Doamne cรขtฤƒ duศ™mฤƒnie – Stana Stepanescu โœ— Florea Brothers

  • No React!
  • Comment 0
  • No React!
  • Comment 0

๐Ÿ‘†๐Ÿป Asculta „Doamne cรขtฤƒ duศ™mฤƒnie – Stana Stepanescu โœ— Florea Brothers & Galin Iova โœ— Boji” ๐Ÿ‘†๐Ÿป

26 de aprilie de 2024

Stana Stepanescuvin, aprilie 26, 2024 3:00pmURL:Embed:Doamne cรขtฤƒ duศ™mฤƒnie – Stana Stepanescu โœ— Florea Brothers

  • No React!
  • Comment 0

โค๏ธMatteoโค๏ธ

26 de aprilie de 2024

IONICA ARDELEANUvin, aprilie 26, 2024 2:36pmURL:Embed: Author: Andrei

  • No React!
  • Comment 0

Mihaela Belciu & Lazarica Imbrescu & Tunea Band – Spune, spune! [videoclip oficial]

26 de aprilie de 2024

Viper Productionvin, aprilie 26, 2024 1:10pmURL:Embed:ยฎ Viper Productionโ„ข SRL. Toate drepturile rezervate. ๐Ÿ“žContact Mihaela

  • No React!
  • Comment 0

Nicusor Magnificul – Me sim ic seau zuralo [videoclip oficial]

25 de aprilie de 2024

Viper Productionjoi, aprilie 25, 2024 2:00pmURL:Embed:ยฎ Viper Productionโ„ข SRL. Toate drepturile rezervate. ๐Ÿ“žContact solist๐Ÿ“ฒ:

  • No React!
  • Comment 0

Dupฤƒ o noapte la club

25 de aprilie de 2024

Vladuta Lupaujoi, aprilie 25, 2024 11:28amURL:Embed: Author: Andrei

  • No React!
  • Comment 0