Paul Ananie și Vlad Miriță – Câtu-i Maramureșu’ - Radio Lipova Popular

Paul Ananie și Vlad Miriță – Câtu-i Maramureșu’

“ Câtu-i Maramureșu’ “ este o melodie emblemă a zonei mele, a frumosului ținut din nord de țară iar interpreta care a dat viață acestui cântec este regretata Victoria Darvai, prima interpretă de folclor maramureșean.

Este o reală bucurie pentru mine să-l interpretez alături de Vlad Miriță, un om de care mă leagă o prietenie frumoasă, de ceva ani buni. Îți mulțumesc, Vlad, că ai dat acestui cântec o eleganță aparte, cu vocea și stilul tău interpretativ!

Sper să vă placă și dumneavoastră! 🤗

Mulțumiri aparte aduc oamenilor frumoși de la Centrul de Călărie – Casa Pașcu, din Budești, Maramureș și în special domnului Gheorghe Pașcu și tuturor celor prezenți la filmări, oameni de haznă și de nădejde!

Mulțumesc Anamaria Belea și Maria Natură-Miriță pentru că ați adus un plus de frumusețe acestui videoclip și mulțumesc Andrei Vrăsmaș pentru frumoasele cadre surprinse în Maramureșul meu drag!

Pentru costumul popular purtat de Maria trebuie să le mulțumesc mamei mele, Mariana Ananie și mătușii mele, Mărioara Codrea. Ați văzut ce mândru o fost gătată, i-o stat fain, așe-i? 😄

Acompaniament orchestral: Orchestra Națională “Lăutarii” din Chișinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros.
Aranjament orchestral: Corneliu Botgros
Studio voce: Sergiu Ene

Vă mulțumesc tuturor și Doamne ajută-vă! Haida, hai la Maramu’♥️!

Vlad Miriță – https://youtube.com/@UCR-bH60wlvZV3QDZeCoYMCg
#PaulAnanie #VladMiriță

Vă mulțumesc că l-ați vizionat, vă invit să-i dați un SHARE dacă v-a plăcut, un LIKE și să vă abonați (Subscribe) la canalul meu oficial de YOUTUBE: https://www.youtube.com/c/PaulAnanie

Mă găsiți și pe:
Facebook: https://www.facebook.com/fanpage.paul…

Instagram: https://www.instagram.com/paul_ananie

Mail: paul_ananie@yahoo.com

(Vazut de 27 ori, 1 azi)

About The Author

You might be interested in