De ziua soțului meu am dorit sa ii fac un cadou pentru vesnicie. Așadar am ales una din cele mai frumoase melodii de dragoste și am luat cele mai frumoase imagini din ziua nuntii noastre. Vladuta Lupau – CLIPA FERICIRII (dansul mirilor)

Aboneaza-te pentru noutati: https://bit.ly/2TYaZhn

Mi-ar placea ca viitorii miri sa aleagă aceasta piesa atunci când fac primul dans de familie – dansul mirilor ! Totodata, prin acest nou videoclip Vladuta Lupau – CLIPA FERICIRII (dansul mirilor), am dorit sa va satisfac și vouă curiozitatea de a afla cum a fost in ziua respectiva pentru noi!

Mai mereu cu zâmbetul pe buze, artista Vlăduța Maria Lupău este dovada incontestabilă că folclorul românesc este respectat, promovat şi dus mai departe de generaţia tânără a României. La doar 25 de ani, Vlăduța a ajuns să fie cunoscută atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional.De-a lungul carierei sale, tânăra a câştigat numeroase premii dintre care amintim: Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”; Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu”; Premiul III – „Strugurele de Aur”; Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie”; Marele Premiu „Maria Tănase” sau Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”.

Vladuta Lupau
Pentru concerte , evenimente private/Booking
Mail: contact.vladutalupau@gmail.com ; Telefon: 0736 762 722
Facebook: https://www.facebook.com/vladutalupau/
Twiter: https://twitter.com/VladutaLupau/
Instagram: https://www.instagram.com/vladutalupau/

Alaturi de acest nou videoclip Vladuta Lupau – CLIPA FERICIRII (dansul mirilor) va mai recomadam:
VLADUTA LUPAU SI RAOUL – DOUA INIMI https://bit.ly/38t7KTr
Vlăduța Lupau Rapsozii Maramureșului și Bogdan Bizău – colaj etno 2019 https://bit.ly/2uAI3S1

Aboneaza-te pentru noutati: https://bit.ly/2TYaZhn

Va pup❤️

By Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *