🔴 Subscribe ➠ https://bit.ly/2JnCv10
💙 Facebook: https://www.facebook.com/georgianalobont/
❤️ Instagram: https://www.instagram.com/georgianalobont/
🌐 Site Web ➠ www.georgianalobont.ro

☎️ Contact Artist ➠ Rares – 0754 554 772

Muzica & Text: Vali Doagă
Studio & Orchestrație: Ionuc de la Sighet
Saxofon: Dorinel Puia
Videoclip: Rareș Ciciovan
Vestimentație: Astrid Fashion Store
Locație: Lavandă din Dumbravă by Anamaria German
Cercei: Glamadea
Makeup: Anca Pop

DANSUL NAȘILOR

1.I-am ales cu inima
Pe noi ca să ne cunune
Alăturea sa ne stea
Pe cei mai buni nași din lume.

REFREN:
Dansăm amândoi
Cu nașii lângă noi
În ziua nunții noastre
Ce clipe frumoase.

2.Toată viața pentru noi
Ne veți fi mereu aproape
Și v-om împărți cu voi
Gândurile noastre toate.

…m-am născut pe 9 aprilie 1994 la Gherla,județul Cluj,într-o familie care iubește muzica populară,probabil că de aici am moștenit și pasiunea pentru muzică.Numele meu complet este Georgiana Maria Lobonț..am primit numele Sfintei Fecioare Maria pe care o simt mereu protectoarea mea.
Tatăl meu a fost dansator iar sora lui este cântăreață.
Am început să cânt la vârsta de 4 ani când am urcat prima dată pe o scenă în cadrul unui concurs unde am și câștigat”Tip Top Mini Top”.Mama și bunica mea mă urcau pe un scăunel în fața oglinzii și cu mânuțele în șold mă învățau cântecele.

M-am născut ca să cânt,asta iubesc din tot sufletul și asta îmi doresc să fac toată viața.

Am absolvit școala populară de arte de la Cluj,am fost 12 ani colaboratoare la Ansamblul “Traditii” din Cluj Napoca cu care am fost plecată în foarte multe turnee prin Europa.
Lansarea mea adevărată a fost in anul 2005 pe scena Tezaurului Folcloric,a cărui realizator a fost regretata Marioara Murărescu.Am fost mugur de tezaur…A fost un vis împlinit că am ajuns la sufletul dânsei.

Primul meu album de muzică populară l-am lansat în anul 2010 și se intitulează “Mi-o spus frunza fagului”…de atunci timpul a mai trecut…Am devenit studentă la Drept în Cluj-Napoca iar în 2016 m-am căsătorit cu omul care a devenit impresarul meu,mâna mea dreaptă,cel care mă iubește și mă susține trup si suflet în tot ceea ce fac și tatăl copiilor mei,Rareș Ciciovan.

În noiembrie 2017 am lansat cel de-al doilea album de muzica populară intitulat “Vin nuntașii după mine” melodia care mi-a adus cel mai mare succes alături de “Bârgăuanul” și “Jupâneasa”.În 2018 am lansat primul meu album de “Pricesne” iar în același an în luna decembrie,am lansat primul album de Colinde la care am pus mult suflet.
Până în prezent am lansat 4 ALBUME pe care le găsiți la magazinele de specialitate.
Îmi doresc să lansez și un album de muzică ușoară pentru că mă regăsesc și în acest gen.
De scurt timp m-am reapucat de VLOG unde puteți urmări momente din viața mea personală…

Suntem o familie fericită și împlinită.Avem doi copii minunați, un băiețel Eduard Nicolas în vârsta de 2 ani și jumătate și o fetiță, Irina Maria de 1 an.Ei ne bucură sufletul și inima și ne fac cei mai fericiți părinți!

Cea mai mare pasiune a mea este muzica.
Îmi place să călătoresc foarte mult,sunt înnebunită să colecționez costume populare vechi și am zeci de elemente populare.Eu îmi compun cântecele,liniile melodice iar cel de-al doilea album de muzică populară este compus integral de mine.Acum,lucrez la cel de-al 3-lea…Mă inspir din viața mea dar și din viața celor din jurul meu…oamenii și poveștile lor de viață mă inspiră foarte mult…

Pregătesc mereu surprize muzicale pentru voi cei care mă iubiți și îmi ascultați cântecele așa că ABONAȚI-VĂ la canalul meu youtube pentru a fi la curent cu toate noutățile!

Vă pup și VĂ MULȚUMESC! ❤️
Cu drag, Georgiana Lobonț!

By Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.