Intrăm în noul an cu proiecte noi, special aduse pentru toți iubitorii de folclor! Ei și ca să avem un 2020 plin de bucurie și veselie, Formația Florin Ionaș Generalul și Claudia Ionaș vă aduc un moment foarte frumos surprins la o nuntă tradițională din Arad , cu muzică specifică din zona Aradului. Claudia Ionas si Florin Ionas – Generalul – Obicei de nunta din Arad

Va invit sa va abonati https://bit.ly/2HN10pE

Din colaj Claudia Ionas si Florin Ionas – Generalul – Obicei de nunta din Arad fac parte melodiile:
00:26 – Ia-ti mireasa ziua buna
04:10 – Joaca nasu cu nanasa
06:23 – Drag mi-o fost sa cant
08:49 – Muzicantii mei
11:36 – Hai sa ne traim viata

Nu există petrecere fără muzică, nici nuntă fără muzicanți, așa cum o demonstrează imaginile de mai sus, unde veselia, fericirea și patima pentru joc se citesc pe fețele tuturor nuntașilor!

Așa cum o zice și cântecul, Cântec, joc și voie bună, se strânge mână cu mână, tot așa nici tradiția românească nu va pieri niciodată atâta timp cât românii iubesc românește, iar noi, Formația Florin Ionaș Generalul iubim să promovăm folclorul autentic și să aducem bucurie și noroc în viețile voastre!

Dedicăm acest noul colaj tuturor mirilor, nașilor, socrilor și nuntașilor, care au avut și vor avea parte de evenimente reușite, unde să se adune, să se chefuiască și să sărbătoarească cu mult suflet dragostea românească! La mulți ani!!

Claudia Ionas contact:
Telefon: 0743 396 451
e-mail: contact.claudiaionas@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/ClaudiaIonasOfficial/
Insta: https://www.instagram.com/claudia_ionas/

Va invit sa va abonati https://bit.ly/2HN10pE

By Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.