Unul dintre cele mai frumoase cântece din repertoriul primei interprete de folclor muzical din Maramureș: regretata Victoria Darvai. Îi mulțumesc din suflet pentru că, acum mulți ani, la București, îmi dădea permisiunea de a-i duce mai departe tot repertoriul muzical pe care l-a adunat și interpretat cu atâta drag și frumusețe. Vă mulțumesc, doamna Victoria și vă duc dorul!

Cântecul ”Câte frunze îs în nuc” mi-a adus, în anul 2010, trofeul și Marele Premiu al Festivalului Național de Folclor ”Pană de Păun” de la Bistrița. Amintiri neprețuite mă leagă de această piesă și am decis să o aduc în atenția dumneavoastră în această interpretare, alături de orchestra Jidvei România, condusă de maestrul Stelian Stoica. Vă mulțumesc, maestre! Videoclipul este filmat de Cosmin Tomoiagă, chiar mai sus de casa mea natală, din Maramureș, într-un ”plai cu nuci”.
Sper să vă placă!

Vă mulțumesc că l-ați vizionat, vă invit să-i dați un SHARE dacă v-a plăcut, un LIKE și să vă abonați (Subscribe) la canalul meu oficial de YOUTUBE: https://www.youtube.com/c/PaulAnanie

Mă găsiți și pe:
Facebook: https://www.facebook.com/fanpage.paul…

Instagram: https://www.instagram.com/paul_ananie

Twitter: https://twitter.com/Paul_8

Blog: https://inlumealuipaul.wordpress.com

By Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.